Πέμπτη, 05 Αυγ, 2021
Ευσιγνίου, Νόννης μητρός Αγ. Γρηγορίου.

Η Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού

Newsletter Σεπτέμβριος 2011


 

 

«Ρωμηοσύνη»

Μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter

Τεύχος 26, Σεπτέμβριος 2011

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

Μήνυμα της Α.Θ.Μ. του Πατρός ημών και Πατριάρχου Ιεροσολύμων προς τη μαθητική νεολαία επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους 2011-2012

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄ απευθύνει λόγο προς τη μαθητική νεολαία για την έναρξη του νέου σχολικού έτους, τον οποίο μπορείτε να αναγνώσετε εδώ και εδώ.

 

 Προαναγγελία συμμετοχής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στη «NEXUS» - 1η Διεθνή Έκθεση Πολιτιστικού, Θρησκευτικού & Εναλλακτικού Τουρισμού

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων προαναγγέλλει τη συμμετοχή της στη «NEXUS» - 1η Διεθνή Έκθεση Πολιτιστικού, Θρησκευτικού & Εναλλακτικού Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 20 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 2011, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκθέσεων Προβολής (Ε.Κ.Ε.Π.) στο 12ο χλμ. Αθηνών- Λαμίας & Οδυσσέως, στη Μεταμόρφωση Αττικής (Περίπτερο 17).  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία

Εδώ μπορείτε να πληροφορηθείτε για το πολύπλευρο εκπαιδευτικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία. 

 

Έναρξη του δικτυακού εγχειρήματος «Ρωμηοσύνη TV» στοYoutube  

Ξεκίνησε το δικτυακό εγχείρημα της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»  «Ρωμηοσύνη TV» με την ανάρτηση video στο Youtube. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα πατώντας εδώ.

 

Προχωρούν οι εργασίες για τα δικτυακά εγχειρήματα «Ράδιο Ρωμηοσύνη» και «Ρωμηοσύνη TV»

Προχωρούν οι εργασίες για τα δικτυακά εγχειρήματα «Ράδιο Ρωμηοσύνη» και «Ρωμηοσύνη TV», την εξέλιξη των οποίων μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.  

 

 Εγγραφή στο ηλεκτρονικό Newsletter της επίσημης Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο 15νθήμερο ηλεκτρονικό Newsletter της επίσημης Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εδώ.


 

 

Έκδοση & Σύνταξη: Γραμματεία της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

 

Επικοινωνήστε μαζί μας     Γίνετε συνδρομητές του Newsletter δωρεάν

 

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται δωρεάν σε όσους έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

 

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία, πατήστε εδώ και αφαιρέστε το e-mail σας από την κατάσταση πατώντας το πρόσημο –

 

Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. *Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Οδηγία 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) *Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

 

 

 

 

 

Αυτό το e-mail εστάλη από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

www.romiosini.org.gr

Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, 105 56 Αθήνα  

Τηλ.

 210 3222546

 

 

 Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 69 επισκέπτες.