Κυριακή, 25 Φεβ, 2024
ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ. Ταρασίου, αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, Ρηγίνου επισκόπου Σκοπέλου, Μαρκέλλου ιερομάρτυρος, Αλεξάνδρου μάρτυρος του εν Θράκη.

«Ἡ παρουσία τοῦ Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων στὸ διαδίκτυο»


Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσνη»
2ο Διεθν
ς Συνδριο μ θμα «γιοι Τόποι κα Ρωμηοσύνη»

 μφιθατρο το Πολεμικο Μουσεου θηνν
  Κυριακ
30 Μαου 2010

 

 

Ο Γενικός Διευθυντής των Ιστοχώρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Δρ. Χρίστος Θ. Νικολάου, παρουσίασε τους ιστοχώρους του Πατριαρχείου:

α. Τον κυρίως ιστοχώρο του Πατριαρχείου www.jerusalem-patriarchate.info

β. Την Πύλη Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου www.jp-newsgate.net

γ. Τον ιστοχώρο της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

και

δ. τον Ιστοχώρο Δωρεάν Διανομής Χριστιανικού Ορθοδόξου Πνευματικού Υλικού «Παντοκράτωρ» www.pantocrator.gr , ο οποίος αποτελεί προσωπικό του εγχείρημα.

Ο Δρ. Νικολάου τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει ο επίσημος ιστοχώρος του Πατριαρχείου, καθότι αποτελεί την επίσημη πηγή πληροφόρησης για τη δράση του στην Αγία Γη. Επίσης περιλαμβάνει πλήθος ιστορικών στοιχείων, που αφορούν τις Ιερές Μονές, τους Ιερούς Ναούς και τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Επιπλέον παρουσίασε την Πύλη Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων www.jp-newsgate.net , στην οποία αναρτώνται κάθε είδους ειδήσεις και ανακοινώσεις εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσίαση από το Δρ. Νικολάου του ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», και συγκεκριμένα του τομέα των τρισδιάστατων πανοραμάτων των Παναγίων Προσκηνυμάτων ξεναγώντας τους συνέδρους στα Προσκυνήματα, που έχουν ήδη αναρτηθεί στον Ιστοχώρο. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσίαση του προσωπικού του εγχειρήματος, του ιστοχώρου «Παντοκράτωρ», ο οποίος διανέμει δωρεάν καθημερινά χιλιάδες ομιλιών χριστιανικού ορθοδόξου περιεχομένου σε ακουστική μορφή.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε η εκ μέρους του Δρ. Νικολάου δημοσιοποίηση των νέων μεγάλων εγχειρημάτων της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», ήτοι του δικτυακού Ραδιοφώνου «Ρωμηοσύνη» και της δικτυακής τηλεόρασης «Ρωμηοσύνη», τα οποία έχουν προσφάτως εγκριθεί εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και θα υλοποιηθούν με χρηματοδότηση εκ μέρους του κ. Πέτρου Κυριακίδη ο οποίος ως γνωστόν καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των τρεχουσών λειτουργικών εξόδων της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» από της ιδρύσεώς της. Επίσης καλύπτει όλες τις δαπάνες που αφορούν στις δραστηριότητες αυτής. Την Γενική Διεύθυνση οικοδόμησης και λειτουργίας των δύο νέων εγχειρημάτων θα παράσχει αμισθί ο Δρ. Νικολάου, ενώ ως υπεύθυνη προγράμματος και των δύο εγχειρημάτων έχει ορισθεί η κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου.

 Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 73 επισκέπτες.