Παρασκευή, 23 Φεβ, 2024
Πολυκάρπου, επισκόπου Σμύρνης, Πολυχρονίου μάρτυρος, Γοργονίας οσίας, Δαμιανού οσιομάρτυρος του εν Λαρίση (1586).

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου

9/3/2011 Αναγγελία συμμετοχής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην Έκθεση «Nexus», 29-31/3-1/4/2012, MEC Παιανίας


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων προαναγγέλλει τη συμμετοχή της στη «NEXUS» - 1η Διεθνή Έκθεση Πολιτιστικού, Θρησκευτικού & Εναλλακτικού Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί, από την 29η  Μαρτίου 2012 μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) Λεωφ. Λαυρίου 301 Παιανίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)  και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), με τις Ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος.  

Στην Έκθεση, μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας και του Εξωτερικού, Υπουργεία, Κρατικοί φορείς Εξωτερικού, Περιφέρειες, Δήμοι, Πρεσβείες, Επιμελητήρια, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Καταλύματα, Εναλλακτικός Τουρισμός (Αγροτουρισμός, Καταδυτικός, Ιατρικός, Αθλητικός, Ορειβατικός κ.α.), Μουσεία και πολιτιστικοί οργανισμοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Επιχειρήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και Επιχειρήσεις Παραδοσιακών Προϊόντων. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε πατώντας εδώ (Ιστοχώρος European Expo).

Η Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις με σκοπό την παρουσίαση των δράσεών της στις οποίες περιλαμβάνονται η διοργάνωση Διεθνών Συνεδρίων, η έκδοση συγγραμμάτων, η πραγματοποίηση προσκυνηματικών εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η διαδικτυακή προβολή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ.ά. Ο φορέας στα πλαίσια της συμμετοχής της στην Έκθεση «Nexus» στόχο έχει να παρουσιάσει τη δράση της στο ευρύ κοινό, που αφορά στην πολυσχιδή αρωγή της προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τα Πανάγια Προσκυνήματα.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πέμπτη 29/03/12: 10:00 - 21:00

Παρασκευή 30/03/12: 10:00 - 21:00

Σάββατο 31/03/12: 10:00 - 21:00

Κυριακή 01/04/12: 10:00 - 21:00

 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται μέσω του Ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr.

 

Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 159 επισκέπτες.