Παρασκευή, 24 Μαϊ, 2024
Συμεών οσίου, του εν τω θαυμαστώ όρει, Μελετίου μάρτυρος, Μαρκιανής και Πελαγίας μαρτύρων, Ιλαρίωνος οσίου.

08/07/09 Ολοκλήρωση δωρεάν διανομής του διπλού CD με τα Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου


Ολοκληρώθηκε η δωρεάν διανομή εκ μέρους της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» της Α΄ έκδοσης του διπλού CD με τα Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου, καθώς και του συνοδευτικού βιβλιαρίου με ιστορικά στοιχεία, που αφορούν στην Αγία Γη και τα Πανάγια Προσκυνήματα.


Διανεμήθησαν 2.000 τεμάχια ως επί τω πλείστον στους συμμετέχοντες στο 1ο Διεθνές συνέδριο της M.K.O. "Ρωμηοσύνη", με θέμα "Η Ρωμηοσύνη διαμέσου των αιώνων", που έλαβε χώρα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών 30-31 Μαΐου 2009. Επίσης ένας σημαντικός αριθμός εξ αυτών δρομολογήθηκε προς τα Ιεροσόλυμα, ώστε να διανέμεται ως Ευλογία εκ μέρους του Μακαριωτάτου. Το συνολικό κόστος της Α' έκδοσης, που περιλαμβάνει τα έξοδα μελοποίησης, ψηφιακής ηχογράφησης των Εγκωμίων εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου, καθώς και εκτύπωσης του συνοδευτικού βιβλιαρίου με ιστορικά στοιχεία, που αφορούν στα Πανάγια Προσκυνήματα, ανήλθε στο ποσό των 20,000 ευρώ και αναλήφθηκε προσωπικώς από τον διαχειριστή της, κ. Πέτρο Κυριακίδη. Τους ψηφιακούς δίσκους (CD) εκτύπωσε ο Αντιπρόεδρος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καβάλας Καθηγητής Δημήτριος Εμμανουλούδης ως χορηγία προς την Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη".


Το εν λόγω συνοδευτικό βιβλιαράκι μαζί με το διπλό CD των "Εγκωμίων της Κοιμήσεως της Θεοτόκου" εκδόθησαν και διανεμήθηκαν δωρεάν στο πλαίσιο της υψηλής αποστολής της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη", που είναι η προβολή των Παναγίων Προσκυνημάτων και της Ορθοδόξου Παραδόσεως.


Έχει ήδη δρομολογηθεί Β' έκδοση του εγχειρήματος, το οποίο θα διατεθεί προς πώληση στα βιβλιοπωλεία εντός του τρέχοντος έτους.

Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»Το εξώφυλλο του CD με τα Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου

Οι Συντελεστές του διπλού CD με τα Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου

Το Πατριαρχικό γράμμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κκ. Θεοφίλου του Γ΄

Ο χαιρετισμός του Διαχειριστού της Μ.Κ.Ο.

Η χορωδία

Το οπισθόφυλλο του CD με τα Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου

Το CD με τα Εγκώμια εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου

Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 53 επισκέπτες.