Δευτέρα, 13 Ιουλ, 2020
Σύναξις Αρχαγγέλου Γαβριήλ, Στεφάνου οσίου.

Newsletter Δεκέμβριος 2010


 

 

«Ρωμηοσύνη»

Μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter

Τεύχος 18, Δεκέμβριος 2010

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


 3η Συνάντηση των Μελών της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει  στην 3η Συνάντηση των Μελών της την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στην έδρα των γραφείων της, στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, Πλάκα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


 

Η Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα

 Συνεχίζονται οι Δηλώσεις συμμετοχής για την 5η Προσκυνηματική εκδρομή της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στο Φοίνιξ της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά τα τέλη του μηνός Ιανουαρίου 2011 - αρχές μηνός Φεβρουαρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Ολοκλήρωση της 4ης Προσκυνηματικής εκδρομής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στις Ιερές Μονές Προυσού, Δαδίου, Αγάθωνος, Παναγίας Σκριπούς

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η Προσκυνηματική εκδρομή της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στις Ιερές Μονές Προυσού, Δαδίου, Αγάθωνος, Παναγίας Σκριπούς, που πραγματοποιήθηκε 27-28 Νοεμβρίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Ο Άγιος Νικόλαος Ραγκαβά

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου την 6 Δεκεμβρίου αξίζει να αναφερθούν λίγα λόγια για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, που βρίσκεται στην περιοχή Αναφιώτικα, στην Πλάκα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αγοράς στην πόλη των Ιωαννίνων

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου την 6 Δεκεμβρίου αξίζει να γίνει αναφορά στον Ιερό  Ναό του Αγίου Νικολάου της Αγοράς, που βρίσκεται στα Ιωάννινα.  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

Έκδοση & Σύνταξη: Γραμματεία της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

 

Επικοινωνήστε μαζί μας           Γίνετε συνδρομητές του Newsletter δωρεάν

 

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται δωρεάν σε όσους έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr


Αν δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε, πατήστε εδώ και αφαιρέστε το e-mail σας από την κατάσταση πατώντας το πρόσημο -Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 110 επισκέπτες.