Παρασκευή, 10 Ιουλ, 2020
Των εν Νικοπόλει Αρμενίας 45 μαρτύρων.

"Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου"

Newsletter Μάρτιος 2012


 

  «Ρωμηοσύνη»

Μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter

Τεύχος 32, Μάρτιος 2012

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

Διοργάνωση προσκυνηματικής εκδρομής στην Ι. Μ. Παναγίας Μαλεβής – Ι. Ν. Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Αρκαδίας – Ι. Μ. Παναγίας Βουλκανιώτισσας – Ι. Προσκύνημα Ζωοδόχου Πηγής Σγράπας στο Ναυβαρίνο Μεσσηνίας 

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων  διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στην: Ι. Μ. Παναγίας Μαλεβής – Ι. Ν. Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Αρκαδίας – Ι. Μ. Παναγίας Βουλκανιώτισσας – Ι. Προσκύνημα Ζωοδόχου Πηγής Σγράπας στο Ναυβαρίνο Μεσσηνίας, 28-29/04/2012. Για πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής πατήστε εδώ.

 

Αναγγελία συμμετοχής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην Έκθεση «Nexus», 29-31/3-1/4/2012, MEC Παιανίας

 Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων προαναγγέλλει τη συμμετοχή της στη «NEXUS» - 1η Διεθνή Έκθεση Πολιτιστικού, Θρησκευτικού & Εναλλακτικού Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί, από την 29η Μαρτίου 2012 μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο), Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 Διοργάνωση Ιερού Προσκυνήματος στους Αγίους Τόπους με αναχώρηση από Αθήνα και Λάρνακα (31/5-04/06/2012)

 Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων διοργανώνει Ιερό Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους από 31/05/2012 ως 04/06/2012 με αναχώρηση από την Αθήνα και από τη Λάρνακα. Για πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής πατήστε εδώ για αναχώρηση από την Αθήνα και εδώ για αναχώρηση από τη Λάρνακα.

 

 Έκδοση Περιοδικού συγγράμματος «Νέα Σιών»

Ολοκληρώθηκε η έκδοση του περιοδικού «Νέα Σιών» (έτος 99ο, 2007, τόμος 91) από το παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Γέροντος Αρχιγραμματέως Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου και του Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σπυρίδωνος Τσιτσίγκου. Η έκδοση του επιστημονικού περιοδικού πραγματοποιήθηκε ως ευγενής χορηγία του Διαχειριστού της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» κ. Πέτρου Κυριακίδη. Για τα περιεχόμενα του περιοδικού «Νέα Σιών» πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 Έναρξη του δοκιμαστικού εβδομαδιαίου προγράμματος του «Ράδιο Ρωμηοσύνη»

Ξεκίνησε το δικτυακό εγχείρημα της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» «Ράδιο Ρωμηοσύνη» με την εκπομπή του εβδομαδιαίου δοκιμαστικού προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους τρόπους ακρόασης αυτού πατήστε εδώ.

   

    Εγγραφή στο ηλεκτρονικό Newsletter της επίσημης Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

 Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο 15νθήμερο ηλεκτρονικό Newsletter της επίσημης Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εδώ.

 


Έκδοση & Σύνταξη: Γραμματεία της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

 

Επικοινωνήστε μαζί μας     Γίνετε συνδρομητές του Newsletter δωρεάν

 

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται δωρεάν σε όσους έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

 

 

Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. *Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Οδηγία 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) *Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

 

 

 

 

 

Αυτό το e-mail εστάλη από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

www.romiosini.org.gr

Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, 105 56 Αθήνα  

Τηλ.

 210 3222546

 

 

 



Print-icon 




Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 114 επισκέπτες.